Pistachekoekjes

Met deze koekjes maak je van de (pistache)noot een deugd: glutenvrij én goed voor je.

175 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd / 10 min. wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng het amandelmeel met de honing in een kom.

  2. Voeg de pistachenoten, cranberry’s, kaneel, gemberpoeder, kruidnagel, kardemom, nootmuskaat, bakpoeder en het zout toe en meng goed door elkaar.

  3. Vorm van het deeg 16 ronde koekjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes ca. 15 min. in het midden van de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  • bewaartipJe kunt de koekjes maximaal 5 dagen in een afgesloten trommel bewaren.

Pistachekoekjes

Met deze koekjes maak je van de (pistache)noot een deugd: glutenvrij én goed voor je.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig