Doe het gehakt in een kom. Verkruimel de beschuiten erboven en voeg de paprikapoeder, kerriepoeder, koffiemelk, vleeskruiden en maggi toe. Kneed alles goed door. Breng op smaak met peper. Draai balletjes ter grootte van een pingpongbal.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 10 min. tot ze bruin en gaar zijn. Keer regelmatig.
Gehaktballetjes van Erik van Loo
Doordeweekse gehaktballetjes, maar dan wel van chef-kok Erik van Loo.
- combinatietipLekker met Gulpener-mosterd, AH Liefde & Passie roggebrood en kropsla met mayonaisedressing, gekookt ei, tomaat en bieslook.
Gehaktballetjes van Erik van Loo
Doordeweekse gehaktballetjes, maar dan wel van chef-kok Erik van Loo.
hoofdgerecht
4 personen
365 kcal
17 min. bereiden
Aan de slag
Doe het gehakt in een kom. Verkruimel de beschuiten erboven en voeg de paprikapoeder, kerriepoeder, koffiemelk, vleeskruiden en maggi toe. Kneed alles goed door. Breng op smaak met peper. Draai balletjes ter grootte van een pingpongbal.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 10 min. tot ze bruin en gaar zijn. Keer regelmatig.
combinatietip:Lekker met Gulpener-mosterd, AH Liefde & Passie roggebrood en kropsla met mayonaisedressing, gekookt ei, tomaat en bieslook.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
500 g half-om-halfgehakt
2 beschuiten
1 el paprikapoeder
½ el kerriepoeder
2 el halfvolle koffiemelk
½ el vleeskruiden
1 tl maggi aroma
3 el arachideolie