Gehaktballetjes van Erik van Loo

Doordeweekse gehaktballetjes, maar dan wel van chef-kok Erik van Loo.

365 kcal

(Voedingswaarden)

17 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe het gehakt in een kom. Verkruimel de beschuiten erboven en voeg de paprikapoeder, kerriepoeder, koffiemelk, vleeskruiden en maggi toe. Kneed alles goed door. Breng op smaak met peper. Draai balletjes ter grootte van een pingpongbal.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 10 min. tot ze bruin en gaar zijn. Keer regelmatig.

  • combinatietipLekker met Gulpener-mosterd, AH Liefde & Passie roggebrood en kropsla met mayonaisedressing, gekookt ei, tomaat en bieslook.

Gehaktballetjes van Erik van Loo

Doordeweekse gehaktballetjes, maar dan wel van chef-kok Erik van Loo.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig