Geroosterde paprika met geitenkaas en pistache

Een overheerlijke dip voor georganiseerde types: deze kun je namelijk al een dag van tevoren maken.

275 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Laat ondertussen de paprika uitlekken. Maal de paprika, geitenkaas en 2/3 van de pistachenoten in de keukenmachine. Breng op smaak met peper. Hak de rest van de pistachenoten grof. Schep het paprika-kaasmengsel in een schaal, garneer met de gehakte pistachenoten en besprenkel met de olie.

  • algemeenDe rest van de pistacheolie is heerlijk over salades, gegrilde groenten of om brood in te dippen.
  • bewaartipJe kunt deze dip 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en bewaar de achtergehouden pistachenoten apart. Garneer vlak voor het serveren.
  • combinatietipLekker met fijngesneden basilicum.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Geroosterde paprika met geitenkaas en pistache

Een overheerlijke dip voor georganiseerde types: deze kun je namelijk al een dag van tevoren maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig