Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch

Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!

125 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kneed de plakjes geitenkaas samen tot een rol van 10 cm lang (per 8 personen). Halveer de rol met een groot scherp mes in de lengte. Bestrijk de snijkant van 1 helft met de truffeltapenade en leg de andere helft erop.

  2. Hak de pistachenoten en cranberry’s fijn. Meng goed en leg op een bord. Rol de geitenkaasrol erdoor en druk de noten en cranberry’s een beetje aan.

Geitenkaas-truffelrol met pistache-crunch

Truffel, pistache en cranberry's gaan aan de rol met geitenkaas. Als dat geen kerstfeestje wordt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig