Geitenkaastruffels

Het kerstdiner inluiden doe je met deze zelfgemaakte geitenkaastruffels in drie smaken: rozemarijn, hazelnoot en gedroogde cranberry's.

75 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rol elk geitenkaasschijfje met vochtige handen tot een kleine balletje, zodat je 12 balletjes hebt. Leg ze op een bord en laat ze 10 min. in de koelkast opstijven.

  2. Snijd ondertussen de gedroogde cranberry’s, hazelnoten en de naaldjes van de takjes rozemarijn fijn. Rol 4 balletjes door de cranberry, 4 balletjes door de hazelnoot en 4 balletjes door de rozemarijn.

  • combinatietipLekker met brood of toastjes; het hapje is daarmee niet langer glutenvrij.
  • bewaartipJe kunt de balletjes 1-2 dagen van tevoren maken en afgedekt met vershoudfolie in de koelkast bewaren.
  • achtergrondinfoDit gerechtje is onderdeel van een grande entree, waarbij meerdere hapjes geserveerd worden. Neem eens een kijkje op ah.nl/allerhande/grande-entree.

Geitenkaastruffels

Het kerstdiner inluiden doe je met deze zelfgemaakte geitenkaastruffels in drie smaken: rozemarijn, hazelnoot en gedroogde cranberry's.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig