Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix

150 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Hazelnoten fijnhakken. In droge koekenpan hazelnoten en sesamzaad ca. 5 minuten op laag vuur roosteren. Intussen broodjes halveren tot halve maantjes. Broodjes vanaf midden voorzichtig insnijden tot zakjes ontstaan. Plakken geitenkaas elk in 4 stukken snijden. Halve broodjes vullen met kaas. Bedruppelen met honing. Broodjes met opening naar boven tussen richels van rooster ca. 20 cm onder grill schuiven en ca. 2 minuten grillen tot kaas begint te smelten. Koriander, munt en zout door notenmengsel roeren. Notenmengsel over kaas strooien. Direct serveren.

  • algemeenDirect uit grill enkele reepjes knapperige, koude ijsbergsla in gesmolten kaas steken. Bestrooien met notenmengsel.

Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig