Grill voorverwarmen op hoogste stand. Hazelnoten fijnhakken. In droge koekenpan hazelnoten en sesamzaad ca. 5 minuten op laag vuur roosteren. Intussen broodjes halveren tot halve maantjes. Broodjes vanaf midden voorzichtig insnijden tot zakjes ontstaan. Plakken geitenkaas elk in 4 stukken snijden. Halve broodjes vullen met kaas. Bedruppelen met honing. Broodjes met opening naar boven tussen richels van rooster ca. 20 cm onder grill schuiven en ca. 2 minuten grillen tot kaas begint te smelten. Koriander, munt en zout door notenmengsel roeren. Notenmengsel over kaas strooien. Direct serveren.
- algemeenDirect uit grill enkele reepjes knapperige, koude ijsbergsla in gesmolten kaas steken. Bestrooien met notenmengsel.
Pitabroodjes met geitenkaas en notenmix
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_009600_220x162_JPG.jpg)
8 porties
150 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Hazelnoten fijnhakken. In droge koekenpan hazelnoten en sesamzaad ca. 5 minuten op laag vuur roosteren. Intussen broodjes halveren tot halve maantjes. Broodjes vanaf midden voorzichtig insnijden tot zakjes ontstaan. Plakken geitenkaas elk in 4 stukken snijden. Halve broodjes vullen met kaas. Bedruppelen met honing. Broodjes met opening naar boven tussen richels van rooster ca. 20 cm onder grill schuiven en ca. 2 minuten grillen tot kaas begint te smelten. Koriander, munt en zout door notenmengsel roeren. Notenmengsel over kaas strooien. Direct serveren.
algemeen:Direct uit grill enkele reepjes knapperige, koude ijsbergsla in gesmolten kaas steken. Bestrooien met notenmengsel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
2 eetlepels hazelnoten
2 eetlepels sesamzaad
4 shoarmabroodjes
2 plakken geitenkaas
2 theelepels vloeibare
1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gedroogde munt
1 mespunt zout