Rooster de hazelnoten en de sesamzaad in ca. 4 min. in een droge koekenpan. Laat afkoelen en maal in een keukenmachine met de koriander, komijn en peper en zout naar smaak. Kook 4 eieren in ca. 8 min. hard. Pel en halveer ze. Serveer met de olijfolie en de dip. Doop het ei eerst in de olie en dan in de dip.
Gekookt ei met sesamdip
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007220_220x162_JPG.jpg)
4 personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de hazelnoten en de sesamzaad in ca. 4 min. in een droge koekenpan. Laat afkoelen en maal in een keukenmachine met de koriander, komijn en peper en zout naar smaak. Kook 4 eieren in ca. 8 min. hard. Pel en halveer ze. Serveer met de olijfolie en de dip. Doop het ei eerst in de olie en dan in de dip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el hazelnoten
2 el sesamzaad
1 tl gemalen koriander (ketoembar)
1 tl komijn (djinten)
4 eieren
3 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
keukenmachine