Plaattaart met zoete aardappel, jalapeño en geitenkaas

Pittige tante, deze vegetarische plaattaart.

735 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de zoete aardappelen en snijd in dunne plakjes van een ½ cm. Laat de tomaatjes uitlekken en vang 1 el olie op (per 4 personen). Meng de zoete aardappel met de tomaatjes, opgevangen olie, koriander, oregano, peper en eventueel zout.

  2. Rol het bladerdeeg uit op het meegeleverde bakpapier en leg op een bakplaat. Verdeel de zoete-aardappelplakjes dakpansgewijs over het bladerdeeg. Verdeel de tomaatjes erover en verkruimel de geitenkaas erover.

  3. Bak ca. 15 min. onder het midden van de oven. Snijd ondertussen de jalapeñopeper in dunne ringetjes en snijd de koriander grof. Strooi over de plaattaart en serveer.

Gerelateerde recepten

Plaattaart met zoete aardappel, jalapeño en geitenkaas

Pittige tante, deze vegetarische plaattaart.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig