Plaattaart met geroosterde groenten en geitenkaas

In vijf minuten een veggie-feestje op tafel!

550 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 25 min. oventijd

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Rol het bladerdeeg uit op het meegeleverde bakpapier en leg op een bakplaat. Besmeer het deeg met de zachte geitenkaas en bak de plaattaart 15 min. in het midden van de oven.

  3. Neem de plaattaart uit de oven en verdeel het basisrecept er dakpansgewijs over. Bak nog 10 min. in het midden van de oven.

  • serveertipJe kunt de plaattaart ook op kamer- temperatuur serveren.
  • bereidingstipZoek op de site naar 1194259 voor het basisrecept van "Geroosterde groenten (bayaldi)".
  • serveertipLekker met tuinkers.

Plaattaart met geroosterde groenten en geitenkaas

In vijf minuten een veggie-feestje op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig