Doe de witte bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd de platte peterselie en de munt fijn.
Maak een dressing van de balsamicoazijn, de olijfolie en het vocht uit de ovenschaal van de geroosterde groenten van het basisrecept. Meng de kruiden, dressing en bonen door het basisrecept en verdeel over een grote platte schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met met de notenmix.
Salade van geroosterde groenten met kruiden en noten
Het geheim van deze snelle salade? Rooster de groente een dag van tevoren!
- bereidingstipZoek op de site naar 1194259 voor het basisrecept "Geroosterde groenten (bayaldi)".
- serveertipJe kunt de salade ook op kamertemperatuur serveren.
Salade van geroosterde groenten met kruiden en noten
Het geheim van deze snelle salade? Rooster de groente een dag van tevoren!
hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de witte bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd de platte peterselie en de munt fijn.
Maak een dressing van de balsamicoazijn, de olijfolie en het vocht uit de ovenschaal van de geroosterde groenten van het basisrecept. Meng de kruiden, dressing en bonen door het basisrecept en verdeel over een grote platte schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met met de notenmix.
bereidingstip:Zoek op de site naar 1194259 voor het basisrecept "Geroosterde groenten (bayaldi)".
serveertip:Je kunt de salade ook op kamertemperatuur serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
720 g witte bonen in pot
15 g verse platte peterselie
7½ g verse munt
1 el balsamicoazijn
1 el traditionele olijfolie
½ basisrecept geroosterde groenten (bayaldi)
75 g ongezouten cranberry notenmix