Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.
Verhit 2 el olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.
Biefstuk met sukiyaki met gele rijst
Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.
- combinatietipLekker met koriander.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Biefstuk met sukiyaki met gele rijst
Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_075855_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
16 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.
Verhit 2 el olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.
combinatietip:Lekker met koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
325 g gele rijst
3 bosuien
2 zoete puntpaprika's
3 el arachideolie
300 g gesneden witte kool
300 g biefstukpuntjes
160 g Han’s daily wok beef sukiyaki
2 el gemalen kokos