Volkorenclubsandwich met ei, zalm en komkommer

Lunch eens luxe met deze rijkgevulde, dubbeldikke sandwich vol smaken.

465 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de komkommers in de lengte in plakjes. Meng de mosterd met de dragon en guacamole. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Besmeer per persoon 1 sneetje brood aan 1 kant met de guacamole. Verdeel de sla over de rest van de sneetjes en beleg de helft hiervan ook nog met de komkommer en zalm. Stapel op elk sneetje met zalm 1 sneetje met sla. Beleg deze met plakjes ei en breng op smaak met peper. Leg de sneetjes met de guacamole naar beneden erop. Steek in elke sandwich 2 satéprikkers en snijd het brood schuin door. Serveer direct.

  • algemeenMet omega 3- vetzuren (ook dankzij de zalm): deze beschermen tegen hart- en vaatziekten
  • algemeenDeze sandwich bevat lekker veel eiwitten (eieren, zalm): deze helpen je spieren te herstellen en te vergroten
  • bewaartipWil je de sandwich meenemen? Maak deze ’s ochtends en verpak strak in vershoudfolie. Neem de satéprikkers apart mee.

Volkorenclubsandwich met ei, zalm en komkommer

Lunch eens luxe met deze rijkgevulde, dubbeldikke sandwich vol smaken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig