Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes

Supersnel gerecht bomvol groenten, voor een dagje zonder vlees en vis.

630 kcal

(Voedingswaarden)

13 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de bloemkoolroosjes en kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en bewaar 3 el olie uit het potje, de kappertjes worden niet gebruikt.

  2. Verhit 1 el opgevangen olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de bloemkool met de tomaat en rucola.

  3. Meng de rest van de opgevangen olie, de cheddar en uitjes door de puree. Verdeel met de groenten en balletjes over de borden.

Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes

Supersnel gerecht bomvol groenten, voor een dagje zonder vlees en vis.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig