Spaghetti met ei, vega spekreepjes & geroosterde bloemkool

Spaghetti carbonara in een nieuw jasje met vega spekreepjes.

865 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkoolroosjes in kleinere roosjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de helft van de olie en rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.

  2. Kook ondertussen de eieren in 6 min. halfzacht. Laat schrikken, pel en halveer ze. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vega spekreepjes in 5 min. knapperig op middelhoog vuur. Laat de kappertjes uitlekken en vang 2 el vocht op (per 4 personen).

  3. Kook ondertussen de spaghetti in 4 min. met eventueel zout beetgaar. Giet af en vang wat kookvocht op. Meng de spaghetti met de zuivelspread, bloemkoolroosjes, spekjes, kappertjes, het kappertjesvocht en eventueel wat spaghettikookvocht door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Schep de rucola voorzichtig door de spaghetti en verdeel over diepe borden. Verdeel de gehalveerde eitjes erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Spaghetti met ei, vega spekreepjes & geroosterde bloemkool

Spaghetti carbonara in een nieuw jasje met vega spekreepjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig