Kabeljauwburger met mediterrane groenten

Dat is makkelijk, de aardappelen en vis samen de oven in.

765 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen, snijd in stukjes van 2 cm en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de tijm, besprenkel met 2/3 van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster ca. 30 min. in het midden van de oven. Neem na 15 min. uit de oven, schep om en leg de burgers ernaast.

  2. Was ondertussen de courgettes en snijd in partjes van 2 cm. Verhit de rest van de olie en bak de courgette, peper en eventueel zout 5 min. op hoog vuur. Voeg de wilde spinazie met rucola en venkel toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.

  3. Laat de olijvenplakjes uitlekken. Neem de aardappelen en burgers uit de oven en verdeel over de borden. Schep de olijven door het spinaziemengsel, verdeel over de borden en garneer met de witte kaas.

  • algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.
  • bereidingstipKleine oven? Je kunt de burgers ook bakken in een koekenpan. Verhit boter of olie en bak ze op matig vuur in 8-10 min. gaar.
  • algemeenLekkere wijn bij dit gerecht: Moncaro Verdicchio del Castelli di Jesi.
  • Aardappelen schillen

    Instructievideo - 01:08 min.

Gerelateerde recepten

Kabeljauwburger met mediterrane groenten

Dat is makkelijk, de aardappelen en vis samen de oven in.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig