Quinoa met groenten en tonijn

Een lekker lichte maaltijd boordevol mediterrane smaken.

355 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de steelaanzet van de puntpaprika's, halveer en verwijder de zaadlijsten. Snijd hetvruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de rode ui in dunne partjes. Doe de tuinerwten in een kom en giet er kokend water over. Laat 2 min. staan en giet af. Laat de tonijn uitlekken, maar vang 2 el van de olie op. Laat ook de kappertjes uitlekken en vang 1 el van het vocht op. Meng de quinoa, paprika, ui, tuinerwten, tonijn, opgevangen olie, kappertjes en het opgevangen vocht en schep door elkaar.

  • combinatietipLekker met fijngesneden platte peterselie.

Quinoa met groenten en tonijn

Een lekker lichte maaltijd boordevol mediterrane smaken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig