Bietencurry met sugarsnaps en rijst

Houdt het hele gezin van pittig? Zet dan deze snelle curry met extra veel groente op tafel.

705 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water aan de kook en voeg de eieren toe. Kook ze in 6 min. halfzacht (het eiwit is dan gestold en de dooier is nog zacht). Giet de eieren af, laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.

  2. Verhit ondertussen de olie in een pan en fruit de ui en kruidenpasta 5 min. Voeg de bieten en kokosmelk toe. Breng op hoog vuur aan de kook en laat 7 min. op middelhoog vuur met de deksel op de pan koken.

  3. Voeg de laatste 3 min. de sugarsnaps toe.

  4. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

  5. Verdeel de rijst over 4 diepe borden en verdeel de curry erover. Leg de eihelften erop en serveer.

  • combinatietipLekker met koriander.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Bietencurry met sugarsnaps en rijst

Houdt het hele gezin van pittig? Zet dan deze snelle curry met extra veel groente op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig