Snelle roerbak met kip en kokosmelk

Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.

917 kcal

(Voedingswaarden)

12 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de kipblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat 5 min. koken. Schep de peen julienne erdoor en zet het vuur uit. Breng op smaak met de vissaus.

  2. Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de Thaise curry.

  • serveertipLekker met fijngesneden bosui.

Snelle roerbak met kip en kokosmelk

Met 12 minuten staat-ie op tafel. En hij is ook nog eens glutenvrij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig