Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de groente, behalve de tatsoi, 3 min. Blus af met de saus en verwarm nog 1 min. Schep de tatsoi erdoor.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de garnalen ca. 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout Verdeel de rijst, groente en garnalen over de borden. Garneer met het sesamzaad.
Rijstbowl met garnalen en Aziatische wokgroente in sesam-sojasaus
Zo makkelijk kan het zijn: rijst, groente, garnalen en saus. Klaar!
- combinatietipLekker met een salade van komkommerlinten en koriander.
Rijstbowl met garnalen en Aziatische wokgroente in sesam-sojasaus
Zo makkelijk kan het zijn: rijst, groente, garnalen en saus. Klaar!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_079825_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de groente, behalve de tatsoi, 3 min. Blus af met de saus en verwarm nog 1 min. Schep de tatsoi erdoor.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de garnalen ca. 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout Verdeel de rijst, groente en garnalen over de borden. Garneer met het sesamzaad.
combinatietip:Lekker met een salade van komkommerlinten en koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
150 g basmatirijst
2 el arachideolie
400 g Aziatische wokgroente peultjes-tatsoi
75 ml verse woksaus sesam-soja
200 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
½ el sesamzaad