Mediterrane visstoof met couscous

In het warme zuiden weten ze wel wat lekker is.

625 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng het water aan de kook. Voeg de couscous, helft van de olie en eventueel zout toe. Neem de pan van het vuur en laat de couscous wellen. Dek af tot gebruik. Verwijder de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknollen. Halveer de knollen in de lengte, verwijder de harde kern en snijd de knol in dunne parten.

  2. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de venkel met de knoflook en komijn 5 min. Voeg de tomaatstukjes en wat peper toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en stoof afgedekt 10 min. Snijd ondertussen de pangasiusfilet in stukjes van 2 cm. Bestrooi met peper en eventueel zout en voeg de laatste 5 min. toe aan de venkelstoof om te garen. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Snijd de citroen in partjes. Bestrooi de visstoof met de peterselie en serveer met de couscous en partjes citroen.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Venkel snijden en bereiden

    Instructievideo - 01:54 min.

Mediterrane visstoof met couscous

In het warme zuiden weten ze wel wat lekker is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig