Herfstburger

Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.

550 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een grillpan en gril de Black Angusburgers in 12 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie en bak de gesneden kastanjechampignons 5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Snijd ondertussen de speltbollen open en besmeer de boven- en onderkant met groentespread pompoen. Verdeel over alle onderkanten wat eikenbladslamelange en de kastanjechampignons. Leg op elk broodje een burger en verdeel de ketchup en gebakken uitjes over de burgers.

  • variatietipVervang voor een burger met nog meer pit de ketchup door srirachasaus (pittige chilisaus).

Herfstburger

Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig