Roerbak met Thaise kip, rijst & homemade satésaus

In een kwartier op tafel en zó lekker.

465 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe voor de satésaus de melk, pindakaas, gembersiroop, sambal en ketjap in een steelpan en breng al roerend op hoog vuur aan de kook. Laat op laag vuur 7 min. koken. Roer af en toe.

  2. Verhit de olie in de wok en bak de kipfiletblokjes 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg de knoflook en wokgroente toe aan de kip en roerbak 2 min. mee. Voeg de bloemkoolrijst toe en roerbak 3 min. mee tot de kip gaar is. Breng op smaak met peper.

  3. Verdeel over 4 diepe borden en serveer de pindasaus erbij.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Pindasaus maken

    Instructievideo - 00:51 min.

Gerelateerde recepten

Roerbak met Thaise kip, rijst & homemade satésaus

In een kwartier op tafel en zó lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig