Iberico frenched racks met ananaschutney

Dat is nog eens een stoer stuk vlees... met een zoet randje!

410 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ananasstukjes in kleine blokjes en doe in een steelpan. Voeg de azijn, siroop en sambal toe en breng aan de kook. Laat 25 min. inkoken op middelhoog vuur. Neem de ananaschutney van het vuur en laat minimaal 1 uur afkoelen.

  2. Bestrooi de frenched racks met het zout en de baharat en bestrijk met de olie. Verhit de grillpan en gril het vlees eerst aan beide zijden 2 min. op hoog vuur. Laat daarna nog 6-8 min. rustig doorgaren op laag vuur. Keer af en toe.

  3. Serveer het vlees met de ananaschutney.

  • serveertipLekker met noedels of gebakken rijst.

Iberico frenched racks met ananaschutney

Dat is nog eens een stoer stuk vlees... met een zoet randje!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig