Zeewolf met amandelkorst en koriandermayonaise

405 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Van koriander 4 takjes bewaren, rest in keukenmachine doen. Sambal, gembersiroop en yoghurtmayonaise toevoegen en alles tot mooie egale mayonaise mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Van brood korstjes afsnijden. Brood in keukenmachine verkruimelen. Amandelen toevoegen en fijnmalen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Olie en wat zout toevoegen en kort mengen.

  2. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bakplaat bekleden met bakpapier en zeewolffilets erop leggen. Amandelmengsel erover verdelen. Zeewolf in midden van oven ca. 15 minuten bakken. Intussen vier borden voorverwarmen. Zeewolffilets op borden leggen, mayonaise ernaast scheppen. Garneren met achtergehouden takjes koriander.

  • algemeenDe zeewolffilets in dit recept kunnen worden vervangen door tilapiafilets, deze kunt u op dezelfde manier bereiden. Bereidingstijd 10 à 12 minuten.

Zeewolf met amandelkorst en koriandermayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig