Makreelrillette met toast

Ben jij verantwoordelijk voor het voorgerecht? Dit is snel te maken, makkelijk mee te nemen én heel lekker.

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder het vel van de makreel. Trek met 2 vorken het visvlees uit elkaar. Smelt de boter en meng met de dragon, kappertjes en peper door de makreel. Schep in een kom, druk aan en zet minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast om op te stijven. Rooster het brood en snijd diagonaal door. Serveer de toast en de cornichons bij de rillette.

  • bereidingstipJe kunt deze rillette drie dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • variatietipIn plaats van cornichons kun je ook augurken gebruiken.

Makreelrillette met toast

Ben jij verantwoordelijk voor het voorgerecht? Dit is snel te maken, makkelijk mee te nemen én heel lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig