Romige kippensoep met paddenstoelen

Een champignonsoep en kippensoep in 1. Heerlijk romig!

370 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons en shiitake in stukken. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg de champignons en shiitake toe en bak 3 min. mee. Voeg het water, de mix voor kippensoep en kookroom toe en breng aan de kook. Laat de soep 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de selderij fijn. Verdeel de soep over diepe kommen en garneer met de selderij en kipfiletreepjes.

  • variatietipOok lekker als hoofdgerecht met brood en een frisse salade erbij.

Gerelateerde recepten

Romige kippensoep met paddenstoelen

Een champignonsoep en kippensoep in 1. Heerlijk romig!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig