Was de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 2 cm. Halveer de mangostukjes. Pers de limoen uit. Meng 0.5 el per persoon van het limoensap met de mango en peer. Verdeel de hüttenkäse, fruitsalade en blauwe bessen over diepe borden en strooi de gojibessen erover
Hüttenkäse fruitbowl
Ontbijten met hüttenkase? Ja, de zachte smaak doet het heel goed met fris fruit.
- variatietipJe kunt de gojibessen ook vervangen door gedroogde cranberry’s.
Hüttenkäse fruitbowl
Ontbijten met hüttenkase? Ja, de zachte smaak doet het heel goed met fris fruit.
4 personen
195 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Was de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 2 cm. Halveer de mangostukjes. Pers de limoen uit. Meng 0.5 el per persoon van het limoensap met de mango en peer. Verdeel de hüttenkäse, fruitsalade en blauwe bessen over diepe borden en strooi de gojibessen erover
variatietip:Je kunt de gojibessen ook vervangen door gedroogde cranberry’s.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 Conference peer
175 g mangosalade
1 limoen
400 g koelverse hüttenkäse kaas
150 g verse blauwe bessen
4 el gojibessen