Pita gyros met tzatziki & salade

Fastfood mét verse groenten: het beste van twee werelden samen.

744 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd het vlees in reepjes en meng met de Mediterrane kruiden, 2/3 van de olie en eventueel een mespunt zout. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd in boogjes en rasp de rest met een grove rasp. Meng de geraspte komkommer met de yoghurt en pers de teen knoflook erboven. Breng de tzatziki op smaak met peper.

  2. Snijd de tomaten in dunne partjes en laat de olijven uitlekken. Meng de olijven, komkommerboogjes en tomaten met de rest van de olie en breng op smaak met peper. Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak het vlees met de marinade 4 min. op hoog vuur gaar. Schep regelmatig om. Snijd de broodjes open en vul met de salade, gyros en wat tzatziki.

Pita gyros met tzatziki & salade

Fastfood mét verse groenten: het beste van twee werelden samen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig