Ontbijtcrumble met appelcompote en pecannoten

Met een warm ontbijtje word je toch net even wat lekkerder wakker. En met deze crumble helemaal!

390 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de compote over de kommen. Hak de pecannoten grof en meng met de speltvlokken en kardemom. Bestrooi de appelcompote met het notenspeltmengsel en zet ca. 10 min. in de oven.

  • combinatietipLekker met thee met kaneel en steranijs. Breng hiervoor (voor 2 personen) 250 ml halfvolle melk met 1 kaneelstokje en 2 steranijsjes tegen de kook aan en laat 5 min. trekken. Verwijder de kaneel en de steranijs. Zet 250 ml sterke ontbijtthee en meng deze met de gekruide melk. Voeg eventueel naar smaak honing toe. (Het recept is met deze thee niet meer lactosevrij.)

Ontbijtcrumble met appelcompote en pecannoten

Met een warm ontbijtje word je toch net even wat lekkerder wakker. En met deze crumble helemaal!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig