Indiase rijstschotel met gegrilde kip en mangochutney

In deze Indiase rijstschotel komen veel smaken samen.

570 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2/3 van de olie in een grote hapjespan. Voeg de wokgroente toe en roerbak 2 min. Voeg de rijst en vadouvan toe en bak 2 min mee.

  2. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Voeg samen met de bouillontabletten en het water toe aan de hapjespan. Breng aan de kook, doe een deksel op de pan en laat op laag vuur 12 min. sudderen.

  3. Bestrijk ondertussen de kiphaasjes met de rest van de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 5 min. gaar. Keer halverwege.

  4. Laat ondertussen de Amsterdamse uien uitlekken en halveer. Verdeel de rijstschotel over diepe borden. Leg de kiphaasjes erbij en serveer de Amsterdamse uien en de mangochutney er apart bij.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Indiase rijstschotel met gegrilde kip en mangochutney

In deze Indiase rijstschotel komen veel smaken samen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig