Kruidencouscous met gegrilde asperges

De zachte smaak van groene asperges doet het goed bij de kruidige couscous met geitenkaas.

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de couscous en broccolirijst in een schaal en schenk er het kokende water over. Roer door en laat 10 min. staan. Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd in reepjes. Snijd de bieslook fijn. Hak de cashewnoten grof. Pers de citroen uit. Meng het citroensap met ¾ van de olie en de honing tot een dressing.

  2. Verhit de grillpan. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Bestrijk de asperges met de rest van de olie en gril ze 6 min. Keer regelmatig. Roer de couscous en broccolirijst los. Schep de munt en bieslook erdoor en meng met de dressing. Leg de asperges op de kruidencouscous, verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de cashewnoten.

  • algemeenOok lekker om mee te nemen voor de lunch of een picknick.

Kruidencouscous met gegrilde asperges

De zachte smaak van groene asperges doet het goed bij de kruidige couscous met geitenkaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig