Salade met peer, serranoham en manchego

Dit is de lente op je bord: een frisse salade van doperwten, peer en ham.

545 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de doperwten ca. 8 min. in ruim kokend water. Giet af. Snijd ondertussen de onderkant van de kroppen romainesla. Haal de blaadjes los en meng ze met de doperwten.

  2. Pers de sinaasappel uit. Meng het sap met de mosterd en de olie in een grote kom en meng met de slablaadjes en de doperwten. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de parten in plakjes. Snijd de ham in repen. Schaaf de kaas in flinters. Verdeel de peer, ham, kaas en noten over de salade.

  • combinatietip Lekker met stokbrood.

Salade met peer, serranoham en manchego

Dit is de lente op je bord: een frisse salade van doperwten, peer en ham.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig