Witlofsalade met kip en peer

Knapperig lof met een pittige dressing van roquefort met karnemelk.

380 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de karnemelk en roquefort in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pecannoten 3 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd de bleekselderij in boogjes van ½ cm.

  2. Haal de blaadjes van de stronken witlof los en snijd in 3 stukken. Snijd de kipfilet in blokjes van 1 x 1 cm. Snijd de ongeschilde peren in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd in de lengte in dunne plakjes. Meng het witlof, de bleekselderij, kipfilet, peer en veldsla. Schep de dressing erdoor en bestrooi met de pecannoten.

  • Witlofsalade met kip en peer

    Instructievideo - 02:52 min.

Witlofsalade met kip en peer

Knapperig lof met een pittige dressing van roquefort met karnemelk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig