Kikkererwtensalade met mango

Mooi weer? Dan eten we lekker salade met bulgur, avocado, kikkererwten en rucola in de zon.

750 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe in een schaal en laat iets afkoelen. Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in stukken van 1½ cm.

  2. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de peterselie fijn en meng samen met de olie door de bulgur. Voeg de avocado, kikkererwten, bosui, rucola, mango, peper en eventueel zout toe en schep om. Verkruimel de feta erover.

Kikkererwtensalade met mango

Mooi weer? Dan eten we lekker salade met bulgur, avocado, kikkererwten en rucola in de zon.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig