Gegratineerd stokbrood met tonijn

Dit borrel-breekbrood maak je in een kwartiertje. Ook fijn voor de lunch.

385 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 9 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in de breedte om de 3 cm in, maar niet door. Laat de tonijn uitlekken en doe in een kom. Meng de tonijn met de rauwkost en de helft van de kaas. Snijd de courgette in heel dunne plakjes.

  2. Leg het stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Vul de inkepingen met het tonijnmengsel en steek de plakjes courgette erin. Bestrooi met de rest van de kaas en bak in ca. 9 min. goudbruin en knapperig in de oven.

  • bereidingstipVerwerk de rest van de courgette in een soep. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
  • combinatietip Lekker met een frisse groene salade of als borrelhap.

Gerelateerde recepten

Gegratineerd stokbrood met tonijn

Dit borrel-breekbrood maak je in een kwartiertje. Ook fijn voor de lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig