Broodschotel andijvie, ham en kaas

Een kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest!

595 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. wachten

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de ham in reepjes, de ui in ringen en de tomaten in plakken. Verhit de olie in een wok en roerbak de ham en ui 2 min. Voeg de tomaten, andijvie en kruiden toe en roerbak nog 8 min. Verdeel over de ovenschaal.

  2. Snijd het stokbrood in sneetjes van 1½ cm breed en dek de schotel daarmee dakpansgewijs af. Bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin.

  • algemeenJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 30 min. in de oven op 180 °C.
  • algemeenJe kunt ook sneetjes AH Robuust vloerbrood pavé wit gebruiken.
  • Gratineren

    Instructievideo - 00:39 min.

Broodschotel andijvie, ham en kaas

Een kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig