Zoete-aardappelstamppot met rucola en kibbeling

Twee soorten aardappel met knapperig visje

690 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snijd de zoete- en kruimige aardappelen in gelijke stukken en kook ze in water met eventueel zout in 15 min. gaar. Giet af en bewaar een kopje kookvocht. Pers ondertussen de knoflook en meng met de mayonaise en het water. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kibbeling in ca. 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Giet ondertussen de aardappelen af en bewaar een kopje kookvocht. Stamp de aardappelen tot een grove puree. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Schep de rucola erdoor. Verdeel de stamppot en kibbeling over de borden. Besprenkel met de knoflookmayonaise.

Zoete-aardappelstamppot met rucola en kibbeling

Twee soorten aardappel met knapperig visje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig