Verdeel het chiazaad over hoge glazen en schenk het mangosap erover. Dek af en laat 12 uur afgedekt in de koelkast staan tot het mengsel is ingedikt tot een soort pudding. Snijd de banaan in plakjes en verdeel samen met de ananas over de pudding. Bestrooi met de pistachenoten.
Mango-ontbijt met chiazaad
Verfrissend ontbijtje. Lekker met een paar blaadjes verse munt.
- combinatietipLekker met een paar blaadjes verse munt.
Mango-ontbijt met chiazaad
Verfrissend ontbijtje. Lekker met een paar blaadjes verse munt.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_098223_220x162_JPG.jpg)
2 personen
270 kcal
5 min. bereiden
12 uur wachten
Aan de slag
Verdeel het chiazaad over hoge glazen en schenk het mangosap erover. Dek af en laat 12 uur afgedekt in de koelkast staan tot het mengsel is ingedikt tot een soort pudding. Snijd de banaan in plakjes en verdeel samen met de ananas over de pudding. Bestrooi met de pistachenoten.
combinatietip:Lekker met een paar blaadjes verse munt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
4 el chiazaad
250 ml CoolBest Mango dream
1 banaan
230 g verse zongerijpte ananasstukjes
1 el ongezouten pistachenoten