Gestoofde harissakip met bloemkool & munt

Kip stoven is altijd een goed idee, en hoeft helemaal niet lang te duren.

535 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de ui schoon en snijd in halve ringen. Snijd de bloemkoolroosjes in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, bloemkool en harissa 5 min. op laag vuur.

  2. Snijd ondertussen de kip in reepjes. Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af. Voeg de kip, kikkererwten, tomatenblokjes, 50 ml water en de abrikozenstukjes toe. Breng aan de kook, doe de deksel op de pan en laat 10 min. op laag vuur stoven.

  3. Snijd ondertussen de munt in reepjes en meng door de stoof. Serveer in diepe borden.

  • algemeenLekker met een beetje extra harissa.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Gerelateerde recepten

Gestoofde harissakip met bloemkool & munt

Kip stoven is altijd een goed idee, en hoeft helemaal niet lang te duren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig