Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Quinoa-bulgertabouleh
Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.
- combinatietipLekker bij kiprollade met cranberry (AH FeestFavoriet).
Quinoa-bulgertabouleh
Deze salade uit de Libanese keuken kun je vullen met wat je lekker vindt. Wij kiezen voor quinoa en veel kruiden.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_100346_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
125 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kruiden fijn, de paprika in dunne ringen en de komkommer in dunne plakjes. Roer de quinoa-bulgur los met de vinaigrette en meng de kruiden en groenten erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker bij kiprollade met cranberry (AH FeestFavoriet).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
20 g selderij
10 g verse bieslook
10 g verse peterselie
4 snoeppaprika's
4 snoepkomkommers
250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
3 el rodewijnazijnvinaigrette