Pasta met blauwe kaas & pompoenpitten

Vlees of vis is niet nodig om iets heerlijks op tafel te zetten.

735 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pompoenpitten 5 min. op laag vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord.

  2. Halveer ondertussen de tomaten. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tomaten met de salie, knoflook, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Verhit ondertussen een wok of hapjespan en laat de spinazie in delen al omscheppend slinken. Voeg als het water kookt de tagliolini en eventueel zout toe en kook in 4 min. beetgaar.

  4. Doe de pompoenspaghetti in een vergiet en giet de tagliolini erover af en meng de spinazie en tomaten erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de pompoenpitten en blauwe kaas.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Pasta met blauwe kaas & pompoenpitten

Vlees of vis is niet nodig om iets heerlijks op tafel te zetten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig