Sushisalade met komkommer & panko

In diepe kommen springen de kleuren eruit.

630 kcal

(Voedingswaarden)

12 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de panko op middelhoog vuur in 5 min. al omscheppend goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit de olie in de koekenpan en bak de rijst 3 min.

  2. Snijd ondertussen de komkommers in schuine, dunne plakjes. Verdeel de rijst over diepe kommen. Schep de komkommer, sojabonen, rauwkost en zalm er in componenten op. Bestrooi de salade met de panko.

  • combinatietipLekker met sojasaus en sushigember.

Sushisalade met komkommer & panko

In diepe kommen springen de kleuren eruit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig