Wokschotel met garnalen en sambal

Spice up your shrimp! En dat in nog geen 10 min.

460 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de helft van de olie in een wok en bak de garnalen 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Neem uit de pan en houd afgedekt warm. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de rijst met de sambal en gember 4 min. op hoog vuur. Druk tijdens het wokken met een houten lepel de rijst los.

  2. Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • bereidingstipVoor dit gerecht kun je ook heel goed een restje gekookte rijst gebruiken.
  • serveertipLekker met extra sambal.
  • Wokschotel met garnalen en sambal

    Instructievideo - 00:20 min.

Wokschotel met garnalen en sambal

Spice up your shrimp! En dat in nog geen 10 min.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig