Kip ketjap met sperziebonen en rijst

Een kipdij(k) van een gerecht!

560 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een wok en bak de kip, gember, ketjap en de helft van het sesamzaad 10 min. op hoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

  2. Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en schep om met de sriracha. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer los. Laat de atjar uitlekken.

  3. Schep de rijst in diepe kommen en verdeel de kip, bonen en atjar in componenten erover. Bestrooi met de rest van het sesamzaad.

  • vegatipBekijk ook dit recept
  • dieettipLiever vega? Vervang de kipdijfiletreepjes dan door 2 schalen stukjes als van kip (à 160 g) en bereid deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kip ketjap met sperziebonen en rijst

Een kipdij(k) van een gerecht!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig