Hasselbackstokbrood met camembert en truffel

Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal.

235 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 min. oventijd

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood met een broodmes in 16 schuine plakjes, maar snijd het brood niet helemaal door: de onderkant blijft één geheel. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de camembert in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade en verdeel de camembert ertussen. Bak het brood 8 min. in het midden van de oven. Serveer warm.

  • Stokbrood met camembert en truffel

    Instructievideo - 00:16 min.

Hasselbackstokbrood met camembert en truffel

Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig