Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten

Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.

515 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Laat de rozijnen wellen in warm water en snijd de camembert in plakken. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak de walnoten grof.

  2. Snijd de broodjes open en beleg de onderste helft met de camembert. Verdeel de rozijnen, walnoten en tijm erover. Bestrooi met peper en dek af met de bovenkant van het broodje en bak ca. 10 min boven in de oven.

Gerelateerde recepten

Volkorenbol met camembert, rozijnen en walnoten

Gek op hartig, maar ook op zoet? Het hartige van de camembert gaat perfect samen met het zoete van de rozijnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig