Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.
Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.
Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen
Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.
- bereidingstipHeb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.
Gegrilde perziken met kefiryoghurt en frambozen
Instructievideo - 00:19 min.
Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen
Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.
nagerecht
4 personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.
Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.
bereidingstip:Heb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 perziken
1 el vloeibare honing
200 g Griekse yoghurt 0%
100 g verse frambozen
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan