Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

100 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.

  2. Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.

  • bereidingstipHeb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.
  • Ge­gril­de per­zi­ken met ke­firyog­hurt en fram­bo­zen

    Instructievideo - 00:19 min.

Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig