Aardappeltortilla met snijbonen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

330 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.

  2. Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.

  3. Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.

Aardappeltortilla met snijbonen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig