Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook

Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.

150 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 8 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ciabatta in 14 sneetjes, besmeer met de Paturain en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 8 min. goudbruin.

  2. Bestrooi ondertussen de biefstuk met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan, laat akoelen en snijd in zo dun mogelijke plakjes.

  3. Snijd ondertussen de radijsjes in dunne reepjes en de bieslook grof. Neem de bruschetta uit de oven en verdeel de plakjes biefstuk erover. Garneer met de radijs en bieslook.

Biefstuk-roomkaas-bruschetta met radijs en bieslook

Uitgekeken op de alledaagse bruschetta? Beleg 'm eens met roomkaas en biefstuk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig