Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer ondertussen met een vork de eieren met de suiker los in een kom. Spatel de kokos erdoor.
Schep met de ijsbolletjestang bollen van het mengsel en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar worden.
Kokosbollen
Wij zijn gek op deze tropische kokosbollen: krokant korstje, smeuïg vanbinnen. En zelf maken is zo simpel!
- combinatietipHoud je van pittig? Meng 2 el fijngesneden gemberbolletjes en 1 tl fijngesneden rode peper door het mengsel vlak voor je er bollen van maakt. Bestrooi vlak voor het serveren met wat limoenrasp.
- combinatietipMeng 2 el fijngehakte pure chocolade en 1 el fijngesneden munt door het kokosmengsel voor je er bollen van schept. Besprenkel voor het serveren met wat gesmolten chocolade. Het gerecht is dan niet meer lactose- & glutenvrij.
Kokosbollen
Wij zijn gek op deze tropische kokosbollen: krokant korstje, smeuïg vanbinnen. En zelf maken is zo simpel!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_109533_220x162_JPG.jpg)
8 porties
310 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer ondertussen met een vork de eieren met de suiker los in een kom. Spatel de kokos erdoor.
Schep met de ijsbolletjestang bollen van het mengsel en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar worden.
combinatietip:Houd je van pittig? Meng 2 el fijngesneden gemberbolletjes en 1 tl fijngesneden rode peper door het mengsel vlak voor je er bollen van maakt. Bestrooi vlak voor het serveren met wat limoenrasp.
combinatietip:Meng 2 el fijngehakte pure chocolade en 1 el fijngesneden munt door het kokosmengsel voor je er bollen van schept. Besprenkel voor het serveren met wat gesmolten chocolade. Het gerecht is dan niet meer lactose- & glutenvrij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
3 eieren
200 g fijne kristalsuiker
250 g Puur Natuur kokosrasp
Dit heb je nodig
bakpapier
ijsbolletjestang